Lajmet më të fundit nga Instituti për Kontratën Shoqërore:

Buletini #4: Lajmet dhe projektet e periudhës Korrik – Dhjetor 2020

Buletini #3: Lajmet dhe projektet e periudhës Janar – Qershor 2020

Buletini #2: Lajmet dhe projektet e periudhës Korrik – Dhjetor 2019

Buletini #1: Lajmet dhe projektet e periudhës Janar – Qershor 2019

en_USEnglish