Ftesë

Prezantimi i “Raportit të Monitorimit Mbi Aplikimin Dhe Ekzekutimin E Vendimeve Gjyqësore Që Përmbajnë Alternativa Dënimi Në Rrethet Gjyqësore Tropojë, Dibër, Krujë, Përmet, Pogradec, Dhe Sarandë”

Lexo më shumë
en_USEnglish